Skatterevisor

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Skatterådgiver til ambitiøst rådgivningshus

Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL, Kolding

Erfaren og engageret skatteekspert til dynamisk rådgivningshus med stærke værdier.

Vil du være med til at styrke økonomi og digitalisering hos landmænd og andre små selvstændige erhvervsdrivende? Kan du både lægge skattestrategier og lave årsrapporter, og vil du være med til at styrke og udvikle rådgivningen på det skattemæssige område yderligere i et allerede stærkt team? Så er du måske den økonomikonsulent og skatterådgiver, vi søger til KHL i Kolding.

Som økonomikonsulent og skatterådgiver hos KHL får du ansvaret for din egen kundegruppe med både landbrugs- og byerhverv. Med din solide erfaring yder du rådgivning og sparring, primært på det skattemæssige område, og samtidig hjælper du kunderne med den digitale omstilling, som mange af dem har brug for at styrke yderligere. Du bliver en del af et stærkt team af skatterådgivere og assistenter med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, og du får gode muligheder for at præge afdelingens udvikling.

KHL’s ambition er at være landets bedste rådgivningsvirksomhed for landmænd og andre erhvervsdrivende. Du bidrager til at indfri ambitionen gennem fokus på skatteoptimering, skattestrategier og digitalisering for dine kunder. Du færdiggør skatteregnskaber og årsrapporter og udarbejder skattemæssige oplæg i forbindelse med ejendomshandler og generationsskifter, alt sammen ud fra dine erfaringer med selskaber og virksomhedsskatteordningen og ud fra din evne til både at lytte og udtrykke dine meninger.

Faglig styrke og stærke værdier

KHL er en slagkraftig organisation og et stærkt politisk og fagligt hus, der er kendt for sammenhæng, troværdighed og klare holdninger med basis i værdierne åbenhed, ærlighed, nærhed og ansvarlighed. Foreningen og virksomheden arbejder for, at der skal være livskvalitet og økonomi i det at være landmand og bo på landet og for at give kunderne, både på landet og i byerne, konkurrencedygtig rådgivning i særklasse.

Erfaren og engageret rådgiver

Du er reg. revisor, cand.merc.aud., HD-R, cand.agro. eller måske jordbrugsteknolog. Det vigtigste er, at du har erfaring med rådgivning, gerne fra et lignende job. Med din servicemindede, åbne og engagerede tilgang har du kunden i centrum for den selvstændige og individuelle rådgivning, du yder. På de interne linjer har du lysten til, sammen med dine kolleger i afdelingen, at udvikle KHL’s rådgivning på det selskabs- og skattemæssige område. Du bliver en del af et team og en virksomhed, der ikke går på kompromis, og som sætter en ære i at rådgive med hjertet.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om KHL

KHL er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor du har mulighed for at skabe din egen platform. Vi giver vores medarbejdere en stor grad af frihed, og forventer til gengæld, at de tager ansvar for egen og kunders udvikling. KHL har 75 medarbejdere, der tilbyder kompetent rådgivning og sparring inden for bl.a. økonomi, skat, ejendom og jura, planteavl og miljø samt husdyrbrug til kunder inden for landbrug og øvrige erhverv.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Esbjerg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

POULSEN ApS, Energivej, 6670 Holsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://app.jobmatchprofile.com/5hg2hx/poulsen/qep4fd/skatterevisor

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843733

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet