Lidl er parat med tredje butik i Esbjerg

Foto: Lidl Danmark. Esbjergenseren Michael Glud er fra den 14. marts parat til som butikschef at stå i spidsen for Lidls nye butik på Tarphagevej 11 i Esbjerg.
dato

Åbningsdatoen for Esbjergs næste dagligvarebutik er på plads: torsdag d. 14. marts slår Lidl dørene op til deres nye butik på Tarphagevej 11 i Esbjerg V. med butikschef Michael Glud i front. Han er født og opvokset i området, og vil kæmpe for at blive de lokales foretrukne købmand.

43-årige Michael Glud er opvokset i Esbjerg, og inden længe står han parat til at byde kunderne inden for i fødebyens nyeste dagligvarebutik på Tarphagevej 11. Torsdag d .14. marts åbner Lidl nemlig sin tredje butik i Esbjerg og opland.

Dagen fejres med morgenmad og kaffe til de morgenfriske, som efter åbningstalerne kan udforske butikken, der er fyldt med gode åbningstilbud og smagsprøver på Lidls mange spændende produkter.

Det er en dag, som Michael Glud har set frem til, efter han sidste efterår blev headhuntet til stillingen som butikschef i Esbjerg.

“Jeg kan takke min bror for, at jeg blev en del af team Lidl. Han er butikschef i en af de andre Lidl-butikker, og anbefalede mig at gå samme vej, fordi han selv er meget glad for sit job, virksomheden og sine kolleger. Så det ville jeg naturligvis gerne prøve af,” fortæller Michael Glud, der blandt andet har en fortid som slagter og souschef hos flere af Lidls konkurrenter.


En spændende placering

For udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl, Mads T. Nielsen, er den nye butiks placering på Tarphagevej lidt af et scoop, da butikken herfra kan servicere det nærliggende villakvarter og samtidig ligger på vejen til flere af Esbjergs seværdigheder: 

“Vi er meget tilfredse med lokationen af den nye butik. Selvom vi allerede er repræsenteret med to butikker i Esbjerg og opland, dækker vi med butikken på Tarphagevej endnu flere esbjergensere, som indtil nu ikke har haft en Lidl i deres nærområde. I Lidl ønsker vi, at alle danskere skal have mulighed for at handle lokalt i Lidl, og med denne butik er vi et skridt nærmere det mål,” udtaler Mads T. Nielsen.

Michael Glud deler begejstringen:

“Det var afgørende for min beslutning om at skifte til Lidl, at jeg kunne få en butik i Esbjerg. Det er her jeg kommer fra, og det er her jeg har slået mig ned med min familie. Det giver bare mening, at det er her jeg skal arbejde,” udtaler han og tilføjer:

“Jeg har kun været kort tid i Lidl, men jeg føler mig allerede godt tilpas og ikke mindst parat til endelig at få lov at åbne butikken og at lære mine kunder at kende. Mit team og jeg vil gøre alt hvad vi kan for at sikre den bedste kundeoplevelse og for at vores nye butik bliver vores kunders foretrukne.”

Hvis du gerne vil møde Michael Glud, hans team og ikke mindst tjekke den nyeste Lidl-butik ud, så finder du den på Tarphagevej 11, 6710 Esbjerg V. Der er åbent mandag-søndag klokken 7-21.30. På åbningsdagen åbner butikken dog først kl.08.00. 

Kan du ikke vente med at se butikken, kan man onsdag d.13. marts deltage i en naboaften, hvor alle interesserede borgere med invitation kan besøge butikken og se den inden den åbner. Der er ikke mulighed for at handle i butikken på selve aftenen, men der vil være smagsprøver på et udvalg af Lidls produkter.

I perioden op til åbningen af butikkerne bliver der sendt invitationer til lokalområdet. Så hold øje med postkassen.

Kilde: Lidl Danmark
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.