Bogholderi- og regnskabsassistent

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Regnskabsassistenter til fagligt rådgivningshus for landbruget

Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL, Kolding

Erfarne regnskabsassistenter til stærk og ambitiøs rådgivningsvirksomhed for landbruget.

Vil du være med til at styrke økonomi og digital omstilling i både personligt og selskabsejede landbrug? Har du styr på moms, skatteregnskaber og årsrapporter, og har du lyst til at være en del af en faglig og fleksibel rådgivningsvirksomhed med stærke værdier og ambitioner? Så er du måske en af de regnskabsassistenter med fokus på landbrug, vi søger til KHL i Kolding.

Som regnskabsassistent hos KHL får du ansvar for en kundeportefølje af primært personligt ejede landbrug i samarbejde med den kundeansvarlige revisor. Hvis du desuden kan arbejde med selskaber, vil det være en fordel. Du hjælper blandt andet med bogføring, controlling og digital håndtering af regnskabsbilag, og du bidrager i det hele taget til at styrke den digitale omstilling hos kunderne. Desuden udarbejder eller opstiller du moms- og skatteregnskaber og årsrapporter og løser andre administrative opgaver, i nogle tilfælde som virksomhedssekretær ude hos kunden.

Traditionsrig forening og solid virksomhed

KHL er en slagkraftig organisation og et stærkt politisk og fagligt hus, der er kendt for sammenhæng, troværdighed og klare holdninger med basis i værdierne åbenhed, ærlighed, nærhed og ansvarlighed. Foreningen og virksomheden arbejder for, at der skal være livskvalitet og økonomi i det at være landmand og bo på landet og for at give kunderne, både på landet og i byerne, konkurrencedygtig rådgivning i særklasse.

Praktisk erfaring og digital interesse

Du har en uddannelse som revisor- eller regnskabsassistent og flere års praktisk erfaring fra et revisionskontor eller en rådgivningsvirksomhed inden for landbrug. Du arbejder uproblematisk i Ø90 og på andre af branchens digitale platforme, og du har interesse for den nye digitale platform InterCount, hvor du eventuelt kan få en superbruger- eller supportrolle.

Du bliver en del af et stærkt, fagligt hus med kompetente kolleger og en høj grad af fleksibilitet og frihed. KHL arbejder for at give kunderne konkurrencedygtig rådgivning i særklasse, og som regnskabsassistent bliver du en vigtig del af den samlede service over for kunderne.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om KHL

KHL er en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor du har mulighed for at skabe din egen platform. Vi giver vores medarbejdere en stor grad af frihed, og forventer til gengæld, at de tager ansvar for egen og kunders udvikling. KHL har 75 medarbejdere, der tilbyder kompetent rådgivning og sparring inden for bl.a. økonomi, skat, ejendom og jura, planteavl og miljø samt husdyrbrug til kunder inden for landbrug og øvrige erhverv.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Esbjerg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

POULSEN ApS, Energivej, 6670 Holsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://app.jobmatchprofile.com/5hg2hx/poulsen/2h3g6d/bogholderi--og-regnskabsassistent

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843729

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet